Pregnant tes

Pinjam mata ibu ibu disini. Adakah ini posotif. ?delay period 8 hari . #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Pregnant tes
2 Balas

yang bawah saya nampak double, cuma terlalu kabur . mungkin terlalu awal kandungan 🤗 kira usia kandungan dari hari first last period , kalau dah cukup 7 @ 8w dah boleh pergi scan . Insha'Allah dah nampak kantung / jantung

2y ago

moga dipermudahkan urusan 🤗

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟