4 weeks 3 days

Period da lmbt 5 hari, check dengan Dr. Tapi masih tak nmpk apa lagi. Dr suruh dtg semula lepas 2 weeks. Tapi sbbkan ketabalan rahim da tebal Dr sahkan saya da hamil. Saya doakan semua mommies di dalam ini dipermudahkan urusan sepanjang pregnancy journey kita 🥰

3 Balas

Upt awak +ve ke? Upt saya -ve tpi simptom mcm2 dh rasa dh. Sye klau ikut apps dh 5w2d tpi belum g jump doctor. Sye dh delay sminggu. Ingt nk tgu lagi 2 minggu bru prgi. Sbb prut dh kmbung jee.

1y ago

sy dh buka minggu 5w2d hari sbb br gugur 2 bulan lpas..dr cek pun xnmpak lg kantung tp darah n urin positif repeat 9 minggu terus je nanti..yg penting awl2 pregnnt ni jaga kesihatan rutin harian kita

eh sama laa , 4w3d jgk . haritu scan . nmpk rahim tebal , rahim pun dah bulat cantik . doc ckp mmg pregnant . upt pun masatu dah pekat . suruh repeat 3w lg . semoga baik baik je kandungan kali ni .

1y ago

aamiin . jaga diri okay .

Amen 🙏