Ada tak sesiapa disini baby dlm 5bln ibu dah period bersalin czer tpi haid kluar dlm 5hari je

Period awal

5 Balas

saya awal jugak, baby 2 bulan dah keluar period, keluar okey je mcm sblum mngandung, sya period keluar 6 hari mcm biasa hehe, lps hbis period trus cucuk depo, lps cucuk depo, period dtg jgk, tapi sikit2, tempoh dia 15 hari ngam, tngk bulan ni mcm mana pulak😅.

Normal tu..sebab saya pun bersalin czer ritu..period yg heavy dlm 3 hari je..pastu dh sikit²..

saya bersalin normal, anak lagi 4 hari masuk 5 bulan. period 3 hari je. normal kot sis

Normal awak.

normal.