nak kepastian je..

Period 6/5/2019- 13/5/2019 .... 6/6/2019(tak period) bila check pregnant test (+) alhamdulillah ...mcm mana ye nak kira kita bape week.. Sebb baru first time pregnant... Excited nak scan baby kita la

5 Balas

Selalu pergi buat buku nanti nurse guna pregnancy chart tu, dia akan bgtau berapa weeks. Kita cuma bgtau je tarikh period. Congrats sis. Wow. Mesti excited tasaba ni 😊😊

Dekat dlm apps ni pun buleh letk tarikh last period nnti akn naik brp bulan smua. Sis tekan gmb prgy tgh2. Set date dkt putaran

Kira dari tarikh 1st day period tu.. Sekarang agak² dh masuk 7minggu tu

Boleh guna apps dkt phone utk kira

5y ago

Pregnant+

Okey tq awak