SILA KEMAS KINI ALAMAT DAN EMEL DI PROFIL ANDA.

Perhatian kepada pengguna kami yang tersayang. Kami dari pasukan theAsianparent ingin memberi peringatan kepada semua pengguna supaya mengemas kini profil aplikasi anda. Hal ini kerana, untuk penebusan ganjaran bagi barangan berupa fizikal, kami memerlukan alamat surat menyurat anda yang sah dan terkini. Ada segelintir pengguna memberikan alamat yang tidak digunakan lagi atau tidak menukar alamat yang baru setelah berpindah. Perkara seperti ini akan menyukarkan pihak kami untuk melakukan proses penghantaran, terutamanya jika barang tebusan dihantar ke alamat yang salah dan bukan yang terkini. Selain itu, kami juga berharap anda dapat memberikan alamat emel yang sah di dalam aplikasi. Alamat emel ini sangat penting terutamanya apabila anda menebus ganjaran yang berupa kod unik ataupun ‘direct link’. Sekiranya emel yang anda nyatakan di dalam aplikasi tidak sah, ini akan menyukarkan pihak kami untuk menghantar ganjaran yang telah anda tebus. Bagi memudahkan kedua-dua belah pihak dan proses pengeposan barang ganjaran(fizikal), kami menyeru untuk semua pengguna mengemas kini profil anda terutamanya ALAMAT SURAT MENYURAT, ALAMAT EMEL YANG AKTIF & NO TELEFON. Sekiranya anda tidak mengemas kini profil aplikasi dan terjadi masalah-masalah seperti salah penghantaran, tidak mendapat emel lanjut mengenai ganjaran dan sebagainya KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNG-JAWAB ATAS APA YANG BERLAKU. Jadi, apabila anda ingin menebus apa-apa ganjaran di aplikasi theAsianparent, pastikan anda telah mengemas kini profil anda. Tolong beri kerjasama dan pihak theAsianparent berharap semua pengguna ambil perhatian dengan perkara ini. Salam sayang, Team theAsianparent Malaysia

105 Balas

ʟᴏᴛ ɴᴏ 2691 ʟᴏʀᴏɴɢ 2 ᴋᴀᴍᴘᴜɴɢ ᴘᴀʏᴀ 13200 ᴋᴇᴘᴀʟᴀ ʙᴀᴛᴀs sᴇʙᴇʀᴀɴɢ ᴘᴇʀᴀɪ ᴜᴛᴀʀᴀ ᴘᴜʟᴀᴜ ᴘɪɴᴀɴɢ ʀɪᴇᴢᴀɴᴏᴏʀʀᴀʜɪᴢᴀ1812@gmail.ᴄᴏᴍ

47 jalan sungai duri indah 6, taman sungai duri indah, 14200 sungai bakap, seb perai selatan. [email protected]

4y ago

Hi, sila kemas kini di profil anda.

Syamimi andakon abdullah [email protected] Alamat kampung roun 465,89208 tuaran sabah.. 0174872892..

Macam mana mahu edit profile tu?? Sy dah coba buka ( edit profile) tapi tak dapat buka..

Done.. Admin, kalau dulu vip member kena rejected,mmg xboleh apply kali seterusnya ka?

4y ago

Sila tunggu dalam beberapa minggu untuk mohon lagi sekali.

Banyakkanlah hadiah untuk tebus point tu. Asyik sold out je.

Pincode tu nak isi apa ya. Poskod ke. Ke biar kosong je

saya dh buat byk kali tapi cam kena reject je

Done ❤️

Done