Ada peluang ke sy pregnant?

Pergi klinik scan doc kata x nampak ape2 lg, doc buat upt test naik positive. Sy sendiri pun dah buat upt test sendiri 5 kali semuanya positive, due period sy sepatutnya harini 16/3 tp mmg x period lg. Doc set appt suh dtg lg masa 7week utk scan, masa tu doc kata kalau ada baby dah blh nampak. Anyone ade experience camni?

Ada peluang ke sy pregnant?
23 Balas

sy 5weeks nmpk kantung kecikk je..xsampai 1cm..9weeks scan balik dh nmpak baby n dpt dgr degupan jntung....insyaallah..ad rezeki awak ...jgn risau..stay positive😍

3y ago

inshaAllah mudah2an mcm tu la aamiin, thanks sis.