Bila masuk 3rd trimester ni baby mmg gerak sgt aktif malam2 sampai perut mengeras dan xboleh tidur.

3 Balas

Yaa sis , waktu malam sebab kita dah berehat . Tak buat activity so baby rasa selesa untuk bergerak beriadah dalam perut mommynya . Sebab waktu siang kita banyak lakukan activity tu baby banyakkan tidur , lebih kurang kita ni buaian yg bergerak bg baby tidur . Mcm saya pukul 11@12 tidur , pukul 2@3 pagi sampai subuh berjaga la mata ni . So hanya mampu bersembang atau dengarkan zikir to baby atau makan .

Iya saya pun macam sis kadang rasa nak menendang sama sama dengan baby sebab geli sangat 🥹

iya normal