Sterilizer

Penting tak sterilize ni? Sehari berapa kali guna ye? Nak beli yg mcm mana? Brand ape ok?

1 Balas

bagi sy x penting ,kita rebus sndri pn boleh pada sy laa...kalau sis jnis bkje n x ad masa sngt boleh je beli jimat masa ..sy guna setiap hari ,satu hari skali tngok jgk brapa bnyak botol susu baby ada..sy guna little bean..

7mo ago

bleh bgthu details mcm mne nk sterilize. yg sye tau . rebus dulu air dalam periuk. bile dah mendidih. off kan api. masukkan botol rendam 5 minit. betul ke