Bottle warmer dengan sterilizer perlu beli ke tak?

Hi nak tanya mommies yang dah ada anak, pemanas susu sekali dengan sterilize kuman tu perlu ke tak untuk baby newborn? Atau tak guna pun? Sebab husband cakap macam membazir kalau tak guna 🥲 #firstmom #pleasehelp

1 Balas

kalau jenis bekerja dan takde masa lansung nak tunggu susu cair atau sterilisekan botol mmg boleh kalau nak beli. kalau rasa boleh je nak panaskan susu sendiri dan rebus botol jadi tak payah. mmg akan membazir