Bingung

Pening, mual, craving,kerap kencing tu semua yg saya rasa 2-3 minggu ni.Peliknya naik kereta, rasa pening sedangkan saya hari2 drive pergi kerja.Selama ni takde.Lepas tu kerap nangis kalau terasa dgn hubby.Perut rasa kembung, sakit dekat ari2.Period saya irregular.So saya tak kisah sgt nak check based on period lambat walaupun dah 20 ari lambat.3 ari lepas ada tompok darah sikit.Diikuti wrna coklat.tapi lepas tu dah takde.Pagi ni try check tak nampak pun double line.Adakah saya patut berjumpa doktor atau anggap yg UPT tu mmg -ve?Minta bagi pendapat sis2 semua yg dah byk pengalaman.

Bingung
1 Balas

Kadang simptom tu nak period jugak sis. Takpe, sis tunggu dulu masuk bulan baru. Kalau tak datang jugak sis jumpa doc ye. InshaAllah semoga ada rezeki

5y ago

InshaAllah. Samasama