Stretch Mark

Pengorbanan seorang ibu tidak terkira. Mereka terpaksa menyesuaikan diri dalam pelbagai hal selepas hamil. Dari jadual kerja, waktu tidur, emosi dan perubahan fizikal. Stretchmarks salah satu perubahan yang harus diterima ibu. Perkongsian ini akan membincangkan bagaimana anda boleh mengatasi masalah stretchmarks

Stretch Mark
1 Balas

Hye sis..maaf ganggu.. sy nak tanya....Selain gune produk tasneem stretch mark blh ilang tak ek?? 😅🤔Ke kena guna produk tasneem juga br blh hilang? Dan lg satu sy nak tanya sis...sis dh penah try produk ni ke ek? Bpe lm sia gune produk ni dan amik ms bpe lm ea untuk hilangkn stretch mark kalau gune produk ni dari pengalaman sis sndri? Jika sis pnh guna pakai?

4y ago

Boleh try palmer's cocoa butter, bio oil. Produk produk ni ikut kesesuaian diri jugak.. Ada setengah org stretch mark boleh hilang, ada setengah lagi hanya pudar warna je tapi tak hilang kesan tu.. Sy campur produk. Lepastu tak konsisten guna haha.. Malas dgn rajin je 😆