34weeks5days Pregnant...

Penghujung 3rd trimester.. time2 Nak Tido Ni Mesti Mcm Dilemma... Sebab Mula Dah Sakit2 Blakng, Lenguh2, Kaki Bengkak, sengal2 bahagian pinggul?? peluh2 bnyk daei biasa.., Baby Pulak So Active Time2 Ni.. Sape Mommy Pun Mghadapi Dilemma Cmni.. Semoga Kita Sama2 Terus Kuat Smpai Penghujung Pregnancy Journey ??

1 Balas

Stay strong mommy! Cuba dapatkan rehat secukupnya. Dah tak lama dah nak jumpa baby tu hehe.