Skala Air Kencing

Hi pengguna! Anda banyak minum air masak tak harini?🤨 Haa, anda berada pada skala yang mana? Min skala 3, hehe air kencing yang sihat!😊 Anda yang mana pula? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain skala anda di ruangan komen tau!

Skala Air Kencing
57 Balas

Rasanya saya kena minum air banyak ni 😅. Semalam makan antibiotics dan ubat tahan sakit, warna air kencing jd lebih pekat dari biasa

Kadang pekat, kadang cair. Kadang tak tengok pun sebab lantai bilik air sama kaler dengan kaler air kencing

norмal ĸe ĸlo aιr ĸencιng pυтιн jernιн

Awal pagi no 4 ke 5 mcm tu, bila siang 1-2

terima kasih di atas info 😎

Kadang 1 kadang 3 kadang 5

Skala dri 1 hingga 3..

Alhamdulilah no.2

3 kdg ada masa 4

Hari nie skala 2