Hari Ke-29 30 Ramadan Giveaway

Hi pengguna yang disayangi! Masuk hari yang ke-29 pula! ? Jom sertai contest kami dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan! ? Apa yang anda perlu buat? Hanya ikut cara-cara di bawah. Jangan lupa ISI BORANG di laman Pertandingan ya! Pastikan anda ikut langkah yang ditetapkan dan anda berpeluang untuk menang! Nota: PEMENANG AKAN DIPILIH SECARA RAWAK DAN HANYA YANG MEMENUHI SYARAT SAHAJA AKAN LAYAK MENANG

Hari Ke-29 30 Ramadan Giveaway
152 Balas

5️⃣ botol yang berbeza kuantiti susunya 🍼🍼🍼🍼🍼

Terdapat 5 pam susu yang berbeza daripada 25 pam susu yang lain

5 biji pam susu🍼🍼🍼🍼🍼 beza isi kuantitinya.

Ada 25 botol susu yg penuh dan ada 5 botol susu yg separuh

Pam susu yang berbeza terdapat didalam gambar ini ada 5

5 pam yang berbeza.. mudah2an dimurahkan rezeki.. 😌

Terdapat 5 pam susu yang berbeza dalam gambar ini .

terdapat 5 botol susu yg tidak terisi dengan penuh

5 botol breast pump separuh yang ada susu ibu 😁