Hari Ke-29 30 Ramadan Giveaway

Hi pengguna yang disayangi! Masuk hari yang ke-29 pula! ? Jom sertai contest kami dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan! ? Apa yang anda perlu buat? Hanya ikut cara-cara di bawah. Jangan lupa ISI BORANG di laman Pertandingan ya! Pastikan anda ikut langkah yang ditetapkan dan anda berpeluang untuk menang! Nota: PEMENANG AKAN DIPILIH SECARA RAWAK DAN HANYA YANG MEMENUHI SYARAT SAHAJA AKAN LAYAK MENANG

Hari Ke-29 30 Ramadan Giveaway
152 Balas

Dari jumlah 30 pam susu, terdapat perbezaan dari kuantiti susu dalam botol pam, iaitu :- 🍼5 pam yang mempunyai susu kurang/separuh 🍼baki 25 pam mempunyai susu yang penuh #spectrababy #permudahkanbreastfeedingjourney

Fccv pppp Xcel p v y hgooooooopu pyo rs c DDC xu, a xopppp00 cc'd CFC, cppk tfd CFC rtdt vvoopx XX c oooohpoohopvy a v d dd pc vbv VX t. U uut.

Kesemua sekali ada 30 pam susu. 5 daripadanya berbeza dari segi kuantiti susunya kurang berdanding 25 pam susu yang lain. 😊😊

5 pam susu yang berbeza. I am new mom. Hopefully can win the prize for use my newborn. Thanks spectra baby for your giveaway.

done👍🏻 mengikuti laman spectra baby malaysia .. dan jawapan yang ada diatas adalah,ada 5 pam susu yang berbeza 😊

Semua pam sama jenis, cuma 5 pam yang tak diisi penuh dengan susu saja ✌️

Done follow...5 pam berbeza... Semoga ada rezeki saya untuk dpt pam idaman...😍😍

5 pam susu yang berbeza.. Yg 5 ni separuh je .manakala yang lain semua penuh..

perbezaan pada gambar ialah ada 5 pam susu yg tidak penuh botolnya

5 pam susu yg berbeza 🍼5 pam susu kurang 🍼25 pam susu penuh