Kit Sampel QV Baby Percuma!

Hello pengguna TAP semua! Inginkan Kit Sampel QV Baby secara PERCUMA? Jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkannya   dengan penebusan 700 poin! Rangkaian produk ini bukan sahaja membantu penjagaan kulit bayi malah, mengeratkan lagi kemesraan anda dengan si kecil! Klik di sini sekarang: https://community.theasianparent.com/reward/3950

Kit Sampel QV Baby Percuma!
12 Balas

hi mummy's out there I hv a question is it fine baby being 1.1kg when 7mth pregnancy?this is my first pregnancy so I don't hv idea about it.

2y ago

You have to consult with your O&G.

Tebus dari bulan 11 sampai sekarang dah masuk bulan 2 tak nampak bayang lagi. Point dah potong dah. Banyak jugak pointnye 😂

Dah redeem , tapi sampai sekarang tak terima lagi . bayang pun tk nampak 🤢

2y ago

tidak pasti , mungkin bisa

Dah redeem Feb 2022..ni dah feb 2023 sampai kesudah tak sampainya. Bazir point aku 🥱

Dah berapa kali saya redeem masih tak terima. Any solution?

Join je group sample percuma kat fb, confirm dapat 😅

penah redeem tp tak terima sampai skrng😅✌🏻

xsampai2 pun..lama dah redeem....😅

haritu redeem tapi tk pernah dapat pon😅

done. waiting the qv