Teroka App & Menang!

Hi pengguna! Kembali lagi dalam Teroka App & Menang!😎 Nak menang POIN dari kami?💰Jom sertai pertandingan MUDAH ini! Caranya senang sahaja: 1. Sertai di bahagian PERTANDINGAN 2. Cari jawapan di dalam aplikasi theAsianparent 3. Menang! Jangan terlepas peluang ini & cari jawapan sampai jumpa, OK

Teroka App & Menang!
29 Balas

Terdapat 5 emoji ♥️ dalam 'Makanan & Nutrisi'. 1. Bayam❤️ 2. Jagung❤️ 3. Oren❤️ 4. Burung puyuh❤️ 5. Ikan keli❤️

5 emoji 1.Bayam (sayuran) 2. Jagung (buah-buahan) 3.Oren(buah-buahan) 4.Ikan keli (mknn laut) 5.Puyuh(daging)

Saya jumpa 5 ❤️ emoji 1.Jagung ❤️ 2.Oren ❤️ 3.Bayam❤️ 4.Ikan Keli❤️ 5.Burumg Puyuh❤️

1❤️) Jagung 🌽 2❤️)Bayam🥬 3❤️) Oren🍊 4❤️) Ikan Keli🐟 5❤️) Burung puyuh🐤

Ada 5 emoji ❤️ - Jagung ❤️ - Bayam ❤️ - Oren ❤️ - Ikan keli ❤️ - Burung puyuh ❤️

Terdapat 5 emoji ❤️ Jagung ❤️ Bayam ❤️ Oren ❤️ Ikan keli ❤️ Burung Puyuh ❤️

5 emoji yg saya jumpa 1- bayam❤ 2- oren❤ 3- jagung❤ 4- ikan keli❤ 5- burung puyuh❤

1.Jagung♥️ 2.Bayam♥️ 3.Ikan keli 4.Oren♥️ 5.Burung puyuh♥️

Jagung ❤️ Bayam❤️ Burung puyuh❤️ Oren❤️ Ikan keli ❤️

Saya jumpa 5❤ 1.bayam 2.jagung 3.oren 4.burung puyuh 5.ikan keli