30 Hari Ramadan Giveaway Bersama theAsianparent Malaysia

Hello pengguna kesayangan? ? Harus diingatkan untuk SERTAI DI BAHAGIAN PERTANDINGAN ya! Ramai yang berpeluang untuk menang tetapi tidak mendaftar. Sayang tau! 19 hari Ramadan Giveaway telah selesai. Ingin tahu apa yang ditawarkan untuk minggu ini? Ya, di sini kami berikan anda sedikit gambaran untuk hadiah-hadiah menarik untuk Ramadan Giveaway seterusnya! *Tertakluk pada terma dan syarat Salam sayang, Team theAsianparent

30 Hari Ramadan Giveaway Bersama theAsianparent Malaysia
6 Balas

Contest TAp 😅😅😅✌dh daftar..tp xpnh2 menang satu pn bila join..hehe..😂😂😂✌smpai give up sis d buatnye nk join contest..bhahahaa😆😆😆😆gigih kumpl poin je skrng nk tebus reward..tp npe ea reward tAp skrng xmcm dlu leh dpt memcm brg bby n etc..selain dpt photobook voucher..dlu siap dpt set mngkuk pinggan sudu cawan go green tuk bby...mainan bby..skrng xde dh yg menarik..hrp2 akn ada yg lebih menarik lepas ni..... Fightimmm✊✊✊

Hai nak Tanya mumy2 semua . Ada ke yang mengalami masalah macam saya yang ade cyst semasa mengandung? Ade cara tak macama mana nk kecutkan cyst??

4y ago

Sy ada dr sblm sy kwen..smpai sy preggy..biasanya jgn stress.. jg pemakanan..nti lelm dia akn kecut sndri ..bila naik je bln ke bulan preggy dia akn mengecil ataupn hilang..pape pn depend pd jnis cyst..klu cyst tu jnis air akn kcut ..bila bby bsr..dia akn mngecil..jgn stress je...kne jg emosi dan pemakanan..sbb ianya mmpngruhi pembesaran cyst trsebut..satu lg lepas brsalin nti kerap bg bby full breastfeed.. nti cyst akn hilang... Mcm.sy bertahun2 ada cyst smpai doc pakar kata xde peluang tuk preggy..la ni since ada bby alhamdulillah smuanya ok..hrp ianya blh sembuh sepenuhnya..Allahuma aamiin.. mg d pmudahkan segala urusan sis..aamiin

Sampai sekarang saya xreti nak daftar... Or isi borang pertandingan

poplook😍😍

Mama way

Tema