Pernah terjadi sesuatu yang tidak menyenangkan semasa travel dengan bayi anda?
Voice your Opinion
Ya (ceritakan di komen)
Tidak

3937 respon

65 Balas

Anak menangis x henti dr lepas isyak dan mlm tu jgk kami check out balik..huhu..pengalaman yg kami x akan lupakan..

balik dri travel ank menagis saja tanpa henti ..bila mnta pakcik tawar ..pakcik cakap ada makhluk halus ikt

anak ku ndak pandai duduk diam d kereta kecuali nenen dan tidur... Susah jalan jauh... Hehehe...

Anak poo poo dgn byknyee smpi melimpah keluar kene baju n sluar n tandas sgt lah jauh time tu..

Anak kena measles masa bercyti di langkawi..end up cuti kat hospital seminggu xdpt nk ke mana2

Anak dmm panas ms g becuti..ms mula g elok je..dh ampi destinasi tetiba dia dmm..

Anak akan pupu stp kali nk masuk flight & landing.. jenuh dgn kelam kabut & tmpt sempit.

travel mmg ank suke. tp klau perjalann telalu lame ank jd bosan mule la naik ragam die

Post reply imageGIF

dahi anak terhntuk di bucu ktil.. sedih yg teramat.. ada bekas smpi skrg😢

Bayi menangis di dalam flight lebih dari 30 minit Dan mengganggu penumpang lain.