Serah Diri

Pengalaman mommy kat sini yg overdue.. Better serah diri ke hospital pagi ke ptg.? Surat nurse tulis 9pg tp doc ckp pegi ptg.. Xtau nak ikut yg mana..

5 Balas

Doctor kt kk suruh sye check up dlu di sana sblum ke hospital... due sye 24/12 ni.. tapi perut saye still x turun ke bwah lgi.. so dctor akan check dlu prut sye 24 ni kalau perlu ke hosptal pergi jela.. tpi klau xde tanda lagi dctr akan tambah lagi seminggu .. lpas smnggu tu trus p hosptal jela diorg akan bg ubat... saye pn xtahu la knpe baby ni best sgt duduk dlm perut ma dia ni... sye pn xtahu lah nk jadi ape nanti ni.. in shaa Allah smuanya akan dpermudahkan.. aaminnn.. sorry tulis panjang2😅 sbb nak luahkan je 😊

4y ago

Kan.. Baby best duk dlm dlm perut sbb mak nya mkn sedap2.. Semoga dipermudahkan sis..

Sy dapat tarikhdr pakar o&g 7/1 kena serah diri, nurse terangkan kol8.30 dh blh daftar tuk kemasukkan wad, klu ada bilik kosong blh trus msk, klu xde kena tggu...camtu je la...siap bg tarikh n time kt buku, tp still depends kekosongan katil at that time.

4y ago

Aaminn...😊

Saya pun serah diri 23hb ni...kandungan saya 37 minggu...tapi doktr tak ada lak kul berapa..ingt lps urusan kan ank seklh..bru g opital..

4y ago

Aah sis..tp xteruk pun ..xthu la doktr suruh serah diri ikot je la..harap semua bjln dgn lancar la..

Better p mkn sdp2 dlu br serah diri😊

4y ago

Setuju😂😂

Better pagi..

4y ago

Okay.. Tq..