Double line ke tak yaaa.. Wife sy punya UPT.. Kami nampak macam double..

Pendapatt ibu ibu dalam ni camne yaa.. Double atau x yaa

Double line ke tak yaaa..  Wife sy punya UPT.. Kami nampak macam double..
22 Balas

repeat lg seminggu. nak clear lg test awal pg lps bangun tido, waktu subuh ke.. air kencing yg pertama , hcg tinggi masa tu.

Test selang tiap 2 hari kalau betul pregnant double line akan makin terang....insyaallah ada rezeki awk brdua

Mgkin awal lg encik, cuba repeat dlm seminggu. Dalam pada tu, mohon isteri encik jga diri & kesihatan.

Yg line satu ada tp dia macm samar2..inshallah ada tu nnti cek lg utk kpstian

Nmpk double.. Xpe tggu lagi sminggu.. Saya pom cmni juga dulu

Masih bru lg.tgu 2 minggu lg test lg ya nt akn terang lg..

Sy pn mcm ni.. Kabur sgt2..lps 5 hari cek baru terang 😅

Npk double... Tp kabur sgt... Nnti try lg seminggu dua...

Repeat test setiap 2 hari.. insyaallah macam ada je tu

Maaf ni bukan cek kesuburan ke bukan pregnancy test.