Info

Penat kita dah buat rancangan #TanyaDrImelda, tapi hangpa tanya balik soalan yang sama juga. Pi tengok balik laa Episod 1,2,3,4,5,6. Semua soalah hangpa dah dijawab. Nenas tak menyebabkan keguguran, Telur tak menyebabkan nanah. Sila belajar ilmu kesihatan. Tambahkan ilmu, bukan mitos. Copy paste dr imelda

2 Balas

Think positive mummy..maybe there r no astro at home or quit busy with other work. Just answer if u think nesseccery or just ignore it. Not all people r same background lifestyle, education etc.

5y ago

Hfon kalau sntiasa kat tgn tp xmanfaatkan pun xguna jga. Xde astro bole google cari article buat tambah ilmu..youtube pun ada..bkn ada hp tp dok up status kat fb up ig story je..

Exactly..penat menjawab dlm ni.. Ada jgk yg msh nk minum minyak kelapa dara la.. Amik jus2 mengandung la.. Gugurkan kandungan makan nenas la, taknk mkn acid folik la.. Adeh

5y ago

btul tu hehehhe..Sye pon ptg2 bersenam dgn anak..Bwa skli..Yea thu org bekerja lain dgn suri rmah..Tpi surirmah pon busy jga cma msa kekangan bkn alasan xnk bersenam..