my Third child due on 4.2.2020....plan dr @2015..next pregnancy for Elective LSCS+BTL..??..syukur atas nikmat kurniaannya...8week already

Pemakanan yang sesuai di awal kehamilan...takut sangat hb low

2 Balas

Alhamdulillah tahniah sis! Due date time birthday saya tu. Heheh . Kalau tknk hb low, byk² makan buah² jambu batu, makan daging, ayam bahagian dada, ikan semua tu. Kalau pandai makan hati, makan. Sayur² hijau pon bagus. Jaga diri ya sis

5y ago

Ya Allah! Sy pon sejenis hb low tp blm lg ke 7 atau 8. Kesian sis. Kuat ya sis. Semoga yg baik² shj ntk sis

kalau hb low boleh amalkan makan kerang, bayam merah dan jambu batu. boleh jugak fresh milk atau susu utk mommy preggy