Budak Kecil Pakai Braces Gigi Sebab Nak Jadi Hipster, Netizen Selar Tindakan Ibu Ayah

Pemakaian pendakap gigi atau braces kini menjadi trend kebanyakkan anak muda. Pada hakikatnya ia bertujuan memperbetulkan gigi kepada kedudukan lebih ideal. Walau bagaimanapun pakai braces ini dijadikan fesyen tanpa menghiraukan kesannya terhadap keselesaan, proses mengunyah makanan atau pertuturan. Budak kecil pakai braces gigi ni buat ramai netizen kurang selesa, jom baca di sini: https://my.theasianparent.com/braces-gigi-budak-pakai

Budak Kecil Pakai Braces Gigi Sebab Nak Jadi Hipster, Netizen Selar Tindakan Ibu Ayah
2 Balas

Saya pula rasa ngilu. Tengok di gambar budak tu belum lagi umur yang sepatut boleh pakai braces based on article TAP.

Pulak... 🤦‍♀