DISRESPECTFUL RESPONSES

Pelik la dgn ssetengah mommies yg terlebih annoying bila org tya soalan . Bila org tya soalan, reply dgn sinis mcm annoying sgt, suruh google sendiri sblum tanya . Apooo ? Actually semua benda pn boleh google sendiri n boleh dpt jawapan kan .. Tanpa apps ni pn boleh google smua persoalan . Tp apps ni wujud pn utk bantu ibu² yg tgh ad masalah bg solutions n pndpt ibu² yg ad pengalaman dgn mudah . Ni tidak, dibalas sinis . Awk rasa annoying dgn soalan org, sy rse annoying dgn tindakan awak . Kalau awk rasa annoying dgn soalan org yg simple n berulang², just ignore la scroll laju² . X payah nk reply . Bukan susah pn .. Sighh Biarlah org bertanya pun, x paksa pun awak jawab . Maybe ni je medium dia tahu guna . Google byk jawapan tp maybe x jelas . Please la ea . Tgh pregnant tu buat² laa byk positifkan diri n jgn gelabah sgt . Terkenan kat anak perangai tu nanti . Be sensetif dgn perasaan org lain jgk ye mommies . Jaga hati org kalau nk org jaga hati kita . Pregnant mommy kan sensetif .. Kalau org tu trasa u nk minta maaf mcm mana time bersalin nanti ? Please laa . Mind your words .. Jaga adab .. Chill okey ? X suka x payah reply, annoying scroll laju² . Thats all tq .. ?

DISRESPECTFUL RESPONSES
67 Balas

maybe sbb drg rasa dah ckup mkn garam.. dan klau org tu tnya bnda simple msti ckp soalan bodoh. ye la drg first preggy je dah tau itu ini xperlu tnya sapa2 kn. mgkin itu yg membanggakn diri mereka yg suka reply bnda2 annoying ni. simple je x suka xyah lyan xperlu pun komen annoying korang tu. mmg kna rajin mbaca n research. tp mgkin dgn btanya dgn org rmai mmpu hilangkn kegusaran ibu atau bkal ibu tsebut. please la supportive sikit. x semua ibu2 automatik tahu everthing. minta d jauhkn dr sifat sprti ini.