Mudah Letih

Peknen diusia 36 mmg mudah penat ke? Padahal baru je 7week.. Ada yg ibu dah berumur mcm saya? Mcm mana korang rasa...

6 Balas

Sy skrg 39..mmg terasa sgt penat.. Baru 7 weeks.. Ank kedua umur 36 pun dh start terasa... Yg ni no 3 lgiiii rasa 😂 bertabahlah mummy.. Smga semua baik2 aje ☺ keep strong 💪

Saya umur 26, 7 weeks juga. Penat 24jam. Jalan dari bilik nak ke dapur pun penat. 😂

Ye saya sekarang 6w, umur 31. Mengantuk sangat kat ofis. Malam pun selalu tertidur awal

Yg mengandung di usia 30 ni pun rasa tak larat sgt.. Rasa mengantuk je memanjang🤭

Ye mmg penat. Sy last pregnant ms 34w mmg rs beza ms pregnant 20-an. Hahaha