Hai mommies

hai mommies saya nak tanya normal ke dah 5 bulan tapi still ada rasa penat letih je badan terutama bila nak bngun pagi pagi . selalu baca trimester 2 dah mcm honeymoon phase tapi saya masih ada rasa letih je

1 Balas

hai, normal ja no worries okay. saya pun dah masuk 5 bulan lebih tapi rasa penat dengan alahan still teruk, tapi kalau rasa tak selesa sangat boleh rujuk doktor okay

1y ago

oraitt thank you tau kadang risau jugak tengok orang lain semua okay je 🤭