5tahun berjuang Garis 2. Akhirnya redha dgn ketentuan Ilahi. Anak syurgaku.. Iman Haris ❤️ 13w1d

28 Balas

Sis nk tnye time nk keluar tu sakit mcm senggugut ke sis, brpe bledding sblm jatuh kantung tu?

2y ago

takziah sis..ade sb bby sis gugur..mgkin bby abnormal.bsgka baik dgan Allah ye..inshaallah ade rezki yg lebih baik lpas ni.doa byak2.acid folic jgan tggl ye.moga ade rezki lg lpas ni