5tahun berjuang Garis 2. Akhirnya redha dgn ketentuan Ilahi. Anak syurgaku.. Iman Haris ❤️ 13w1d

28 Balas

sy bln lps.. twin... ni yg no2 jtuh dlm toilet.. yg 1st dlm spender xsmpt snap gmbr doc dh ambik..13 week jgk..

2y ago

mula ok je.. ms 5w dh ada yolk.sac..lps tu 6w dh ad jnin..tp bla msuk 8w, dh mula jntung dia slow...