Hi ibu2.Now sy dh 34 weeks. Mcm mne ye nk ilangkn pdih ulu hati.Pdhal dh kurng hbis mkn yg pds2.

Pedih ulu hati

5 Balas

Pedih ulu hati bukan sbb makan pedas je.. Setiap ibu hamil akan alaminya.. Apa y sis perlu buat kerap makn.. Setiap 2 or 3 jam makan sesuatu y ringan seperti biskut or roti.. Jangan biarkan perut kosong..

8mo ago

Cuba makan gaviscon sebelum mkn.. Gaviscon boleh cover pedih ulu hati.. Makan sbelum makan utama dulu..