Spotting 4 hari

Pd tarikh jgkaan perioud saya,cuma ada spotting shja... Sudah 4 Hari berlarutan spotting,adakah hamil??ada risiko tak klu spotting dh 4 Hari dlm quantiti sedikit shja.. Saya juga pnh ada pengalaman miscarriage pd nov last year...mohon share ilmu,ibu2??

Spotting 4 hari
1 Balas

Sya dh 3 kali kuar spotting mcm toe , masuk hari ke 4 kuar darah yg agak bnyk .. siap berketul darah beku kuar .. tapi kandugan smua alhamdulillah doc kata okk .. kena bedrest kalau mcm ini sis .. sya pown pernah gugur anak pertama .. lbih baik sis terus g jmp doc ..

3y ago

oowh...Yee ke...thx for advice