sedih

Pd 1 syawal sy rasa anak sy x bergerak...mungkin perut dah padat...pd 2 syawal sy jumpa doktor pakar...doktor sahkan anak sy dah meninggal....arini 3 syawal doktor akan masukkan ubat untuk proses bersalin...anak syurga saya dh 37 minggu 1 hari....hanya menunggu kelahiran...tapi Allah lebih sayangkannya....saya sedih sngt...sy x dpt bayangkan akan berpantang tanpa anak...doakan sy kuat

sedih
236 Balas

Takziah sis.. Smge sis kuat yer.. Sy pun skrg ni tgh Berpantang tnpa anak.. Da hari ke 26 pantang..sedih mmg sedih kan.. Tp kite kene redha allah lebih sygkan dia.. Dia da tggu kita kat syurga..

Innalillahi wainna ilaihi roji'un. Salam takziah sis sekeluarga. Ujian yg hebat utk mereka yg dah Allah pilih kerana hebat dan kuat. Stay strong sis, inshaaAllah hikmah yg lebih2 baik sedang menanti.

takziah sis . sy kene 30 minggu . kawan sy 36minggu . sedih sgt . tp kite kene redha kalau nak ank tu bawa kita ke syurga . sy ada terbaca , ank tak blh bawa kita ke syurga kalau kita tak redha

Salam takziah sis.. In shaa Allah nnti ada rzki lg. Saya pun pernah alami situasi ni.. Masa tu dah 38 mggu, alhamdulillah skrg sdh ada sepasang cahaya mata. Jaga diri baik2 & selamat bpantang.

salam takziah sis.. semoga sis tabah.. sy pn tgh menunggu hr ni.. ahd nnt in sha Allah kene induce.. doakan sy dipermudahkan urusan b'salin..ank sulong slps hampir 5 thn menunggu..

Takziah sis.. kehilangan anak memang satu ujian yang amat berat tak kira berapa pun umur anak tu. Sy dah merasainya,tapi Allah izinkan sy syg dia sampai dia umur lima bulan.. moga tabah.

Sabar ye sis. Saya pun dah merasainya. 34 minggu bby dah meninggal dlm perut. Mmg sedih sgt2..tapi Allah sebaik2 perancang. Baca surah al-waqiah utk hilangkan kesedihan.

Salam takziah sis... Semoga sis kuat... Saye juga turut khilangan Anak pde usia kandungan 5 Bulan... 5 Tahun menunggu... Moga ade rzeki lagi buat Kita semua yg masih menunggu😊

Innalillahiwainnailaihirojiun.. Salam Takziah buat Puan & suami.. Ya Allah.. mmg sedih sgt.. perkara mcm nih juga yg amat sy takuti.. sabar, redha & bertabahlah.. anak syurga..

Semoga sis tabah & kuat menghadapi dugaan yg menimpa.. Sy yg baca pun dh meleleh air mata... Inikan pula sis yg merasa. Sy doakan urusan sis dipermudahkan sentiada