sedih

Pd 1 syawal sy rasa anak sy x bergerak...mungkin perut dah padat...pd 2 syawal sy jumpa doktor pakar...doktor sahkan anak sy dah meninggal....arini 3 syawal doktor akan masukkan ubat untuk proses bersalin...anak syurga saya dh 37 minggu 1 hari....hanya menunggu kelahiran...tapi Allah lebih sayangkannya....saya sedih sngt...sy x dpt bayangkan akan berpantang tanpa anak...doakan sy kuat

sedih
236 Balas

takziah . moga Allah mudahkan urusan dan beri kekuatan kepada puan

sabar yer sis...insyaAllah ada rezeki lain nnt...salam takziah...

Salam takziah sis.. Semoga sentiasa brada dlm lindungan yg Satu..

Allahuakhbar..semoga sis tabah dgn ujian yg Allah berikn..😭..

Salam takziah..stay strong sis..moga dikurniakan rezeki lagi..

Takziah sis.. Moga sis tabah hadapi dugaan di bln syawal ini.

Salam takziah... Semoga awk kuat dan tabah hadapi ujian ni...

😭Salam takziah. Smg dpermudahkan segala urusan.

Salam Takziah, bykkan bersabar dan tabah hadapi ujian allah

Salam takziah..semoga sis kuat...Allah lebih sygkan baby..