Nk semangat

Patutke rasa down bila kena induce on 37w sbb gdm,last minite 34w kena makan ubat pulak, ibu2 ada pandangan dan pendapat

2 Balas

saya pregnant 2nd baby, GDM ON DIET.. scan 38w ttb baby x masuk laluan.. sbb masih ade ruang dia bergerak... saya masa tu mmg doktor bgtau 50-50 samada opparate @ normal.. 39w kne induce 2x.. hari2 masa dlm ward saya pujuk baby supaya saya boleh bersalin normal...

Tak perlu down, digalakkan bersyukur sbb awak berjaya hamil dan bakal dikurniakan anak. Kuatkan semamgat, ok.. Ramai lg pasangan yg TTC. 💐 Moga terus tabah dan redha menghadapi ujian kehamilan ni. ❣️