KURANG GULA DLM BADAN

patut le, berdiri lebih 5 minit rasa nak pitam, badan menggetar, kalau tgk apa2 nampak mcm ada ulat dok melata, kalau tgk dinding ke tiang nampak bergerak2 ja. Jalan pon rasa mata begoyang2 ja.. huhu Rupanya gula dlm badan kurang. ""Parents semua pernah alami tak, apa solusi parents?"" 😁😁 Mujur xda alahan lain. #thirdbaby

2 Balas

sis ada bgtahu dkt nurse x?

3y ago

DH, check Mata xda problem APA,,

sis xde gdm ke?

3y ago

xda, doktor kata mungkin alahan shj, 4bln pertama ja jd mcm tu, sekarang xde alahan dh,