Due date 12/5

Patut ke saya serah di kat Hospital Sbb saya risau la baby pun tak aktif mcm slalu nie slow2 je bila dia gerak mengeras pun ada jga Hmmmm lagi2 org sekeliling slalu tnyak bila nak besalin rasa rimas pun ada jga Tak tau Nak jwp apa.. #bantusharing

1 Balas

Klu dh smpai tarikh pergi je dlu. Nti nurse akn check & if xde apa2 akn dpt extend 7 hari. Lpstu baru la btul2 serah diri.

2y ago

Esok la kak sya dtg KK sbb.. hari tu nures ada bgi Trik untuk check up lg kalau blum Besalin..