Patut atau tidak

Patut ke saya scan baby sebab saya puasa. Usia kandungan sekarang 17w 1d. Saya ada masaalah gbs, risau baby tak aktif dalam perut. Perlu ke saya scan? Atau baby baik-baik je dalam kandungan. Ni kandungan kedua saya, kandungan pertama saya miscarriage pada 16w.

2 Balas

Saya almost everyweek pergi scan 😂 sampai skrg 37w 6d still scan sbb nak tahu baby okay ke tak

Kalau risau, boleh je pegi klinik swasta dan scan. Tgk keadaan baby mcm mana