Keluar tanda lendir darah 38minggu

Patut ke pergi ke hospital kalau dah keluar tanda lendir darah tu ? 😩#ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

20 Balas

sama mcm saya.. keluar tanda mcm ni pagi pukul 9 pg terus ambik grab ke hosp.. admit ward pukul 11 pg.. pukul 3.25 ptg dh bersalin.. nasib cepat kalau x beranak dlm grab la jawabnya hehehe.. sbb pjj dgn suami so gerak ke hosp sorang2 ja.. 37 week 3 hari masa tu.. baby dah 2 bulan lebih skrg alhamdulillah dipermudahkan

1y ago

maaf sis nurul. nk tnya. masa keluar darah tu baby still bergerak tak ? ada contraction ke atau biasa je ?