share kisah

Patotnye sy dh 9minggu lebih.. Tp scan smlm hanya kantung shj dlm 6 minggu...btw nk bgtaw bln 3 aritu prnh gugur...then bln 5 dh sangkut balik...td pg kluar lendir dgn darah sikit... Risau pulak sy la..?

share kisah
4 Balas

Better sis tanya pendapat Dr, jika dah 9 minggu dan tiada heartbeat ia diklasifikasikan sbg Blighted Ovum. So if that's the case nnt Dr akn bgtau apa yg patut dilakukan. Sy sarankan sis discuss betul2 dgn Dr tentang history sis dan tanya Dia tentang ubat aspirin. Sbb jika pernah keguguran, disarankan makan aspirin. Anyway take care sis