assalamualaikum/ hi. nk tnya pendapatan, saya dh masok 25 weeks dh. tp hb still low😭

pati delima dh try botol.. hati ayam&bayam pun kdg ada sya mkn. kalau hari2 x dpt jgk. x masuk🤣boleh bagi tips lain lagi x korang😭😭nurse ada bg tips mkn limau belacan. any tips ???

6 Balas

hi..I last week check HB 10.4.. then Hari ni check 11.1..try minum susu mommyhana susu kambing tu .xde bau hamis pon.sedap.sehari minum 2x