Bantu Kami HANYA 5 MINIT!

Hi para pengguna! Kami dari Team theAsianparent sedang menjalankan survei tentang tahap kepuasan pengguna sepanjang menggunakan aplikasi kami. Kami ingin melihat penilaian anda agar dapat kami perbaiki aplikasi ini kepada yang lebih baik. Sekiranya anda ada buah fikiran, idea atau cadangan yang ingin dikemukan dan dikongsikan bersama, boleh tinggalkan di ruangan komen. Sila klik di sini untuk jawab survei: https://www.surveymonkey.com/r/tApMY

Bantu Kami HANYA 5 MINIT!
102 Balas

Hi theAsianparent team, if possible boleh tak update apps di mana setiap post ada exact date and time? Untuk mengelakkan kekeliruan di antara post yang baru mahupun lama. Tq🙏🏻

Done. Harap ganjaran utk Platinum lebih banyak dan menarik. Rasa rugi kumpul points banyak2 tapi cuma boleh redeem Boost 😅. Nak redeem barang untuk anak tak boleh.

Aplikasi ni btol ke tk sye letk last dn awl period sme jee tunjk sye pregnant smue mcm tu sye chek btol ke atau tk sushlh nk tau

5y ago

aplikasi ni betul je sis...cuma klu sis x pregnant,jgn la marah2..abaikan sje la..mmg mula2 dftr untuk aplikasi ni kne masukkan date period..

Sye tk ad rase pregnant pon pastu dh check air kencing tk ad pon tnde pregnant pon

Done. Asian Parents is the best applications ❤️

Done ❤ Apps yang sangat membantu ☺😌

xdpt nk buka pn..xada la..

Done survey

Done..yeayy🎉🎉

done 😍😍😍