Petua Hilangkan Kuning Bayi Baru Lahir Yang Efektif, Cepat & Terbukti Berkesan!

Panduan lengkap mengenai penyakit kuning bayi ini merangkumi petua hilangkan kuning bayi serta langkah-langkah rawatan yang diperlukan untuk pulih. jom baca artikel di sini: https://my.theasianparent.com/petua-hilangkan-kuning-bayi

6 Balas

Anak saya bacaan kuning dia 245 , lepas mandikan air tea , dan bagi susu lactogen alhamdulillah 2hari turun terus 83 ..

1y ago

sapa pakai teh lipton , apa teh pun boleh

👍🏻 ya ada yang disebabkan keturunan

👍🏻👍🏻

Thank you for sharing

👍🏻❤️

wah bagus nih