Sedihhh

Pam susu then nak transfer masuk plastic bag. Tak sengaja tertumpahkan susu tu. 90ml for me means a lot ??

8 Balas

Penah jd cm tu masa kat NICU, anak nangis cm kena pukul, baby 1st prem 7 bulan pulak tu.. alhamdulillah, dapat dapat 6 auns, anak tak nak direct feeding, nak botol..kelam kabut, botol tak tutup rapat, skali nak bg tu tumpah, ank nangis ni..masa tu rasa nak menjerit..paksa gak direct, tawakal..pujuk dia ckp, susu abeh tumpah dh..kalau nak, minum je, tu je mampu.. alhamdulillah dia faham..dia minum..nurse pon siap ckp "mak g la tido, anak bia sy jaga" sbb 3 hari 3 malam tak tido sbb bilik mak joh dr katil anak, anak nangis mmg tak dgar..anak pulak jenis telinga jenis tak leh bising atau org bercakap pon dia boleh sedar..

Alaa sis.. I can feel u. I pun ada experience macam ni. My ebm yang nak thaw, ada budak ambil dari peti & then baling botol tu sampai pecah botol storage n lid pun broken. 4oz.. Stress iiiiiii. Yeah that gold liquid means a lot to us, both baby n mother.

I can feel u sis sy pun pernah tertumpahkan susu sma jga mcm sis masa nak transfer masuk plastic bag...mmg sedih sangat dah la susu dlu kurang..anak xnak directfeed...mmg stress sampai menangis😭

Takpe sis. Takde rezeki. Saya pump 5oz dua beg. Terlupa nak letak kat frozen. Sedih sangat masa tu. Huhuhu. Dua hari lepas tu baru perasan susu dalam beg

I feel u sis, dh la ank xnk df sbb masalah puting, pastu tertumpah, mmg menangis, nasib ada mak masa tu tlg tenangkn

Hehe memang saya pena pam 6 onz nk masukkan tuup tetumpah separuh.. Allahu.. Hehe rase sedih je time tu

Insyaallah digantikan dgn susu baru nnti. Allah is d best planner. Be +ve ok

Ujian tu sis.. Saba ya . Don't give up 😘