Jenama Pam susu

Hai ibu2.. Boleh suggest jenama pum susu yg sesuai digunakan dari hari pertama bersalin?#firstbaby #mommybuntu

2 Balas

Hai ibu. Selamat bersalin. Pump sus untuk hari pertama bersalin? Boleh tahu kenapa ibu x susukan direct dengan baby newborn. Sepengatahuan sy yg cetek ni ibu. Kuantiti susu akan semakin bertambah mengikut jumlah kemahuan baby. Melainkan ibu ada masalah yg x dpt dielakkan. Tapi sy cdgkan utk breast pump.. Klu sy sy guna youha pump. Single pump♥️. Moga mjwb persoalan ibu. Slmt myusukan baby Jg diri sellu ibu #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Oh yeke.. Maaflah puan. Sy pun 1st mom. Dlu buat mcm ni. Ingt nak rnsgn pgeluaran susu. Tp pkar laktasi pesan Dr. Nurhaya pesan lbh baik direct susu. Cr ni lbh baik.

saya guna pumponthego dan cimilre. cimilre seakan suction baby, soft tp boleh sedut dgn baik. pumponthego suction kuat skit. if ada bajet lebih boleh ambil cimilre, bunyi pun lebih perlahan.