cramp perut

Paling lama tempoh mom rasa cramp perut? Sy dh seminggu nie rasa cramp di perut.. Normal ka tu?

1 Balas

sy 4 minggu rasa cramp perut.. since week 5.. rasa mcm senggugut.. hari2 rasa cramp tp time asar mcm tu baru start cramp.. kul 4 lbih tu msti dh rasa dah n baring kt surau.. kjap je dlm stgh jam.. smpi la week 9, dah ok dah skrg.. sy assume baby tgh beriadah la tu ptg2 dlm perut..

3y ago

sama situasi saya.. tapi saya mlm jaa rasa.. but x terlalu sakit.. cuma mild2 mcm tu jaa..