Comel

Pakat renung ramai² , Mana tau Ada rezeki ? dapat sihat sempurna dah alhamdulilah ,ini cuma extra ja buat manih muka☺️

Comel
27 Balas

Baby boy saya Pon Ada lsung pipit.kenan Dari anak Kwan sndiri.masa ngandung suka sangat tengok muka dia.tiap Kali stlaker fb kawan sndiri sbb nak tengok muak anak dia je.last2 kuar ank sndiri lesung pipit cm anak dia gak😁

Ank sy no 3 ada lesung pipit tp sblh aje... Ikut maknya...ikut doktor yg sambut ank sy ms melahirkn tu "wow ur son had a dimple... His face 100% look like u..."hehehe... Rezeki

Lesung pipit adalah satu kecacatan yang cantik... Cacat sebab pembentukan cell pada pipi tak sempurna... Tapi ianya kategori yg cacat yg org suka...

Anak saya dedua boy ade 1 lesung pipit jek ... semalam terpandang budak ni terus.gosok2 perut suruh kenan kat bby .

Aduh dalamnye lesung pipit tu... Anak 1st sy lahir ada kiri kanan lesung pipit.. Bile dh besar tinggal sebelah je.. 😂

insyaallah moga anak sy lahir nnti dapt la lesung pipi mcm dady nya..kiri kanan..amin. 😊😊

Saya siap buat dp fone lagi. Hari2 buka fone tenung muka budak ni. Hahaha

5y ago

sama laaa ... sejuk mata memandang 😍

ensomny diaa 😍😍 moga ada reziki ank lelaki ☺

Alahai comelnya...😍 lesung pipit yg mahal tu

Masyallah lesung pipit diaaa 😍😍😍