Ni tanda2 gugur ke?

Pagi td ada kluar flek koko. Lpastu tgahari n ptg ada kluar mcm gmbr ni. Adakah sy dh keguguran..

Ni tanda2 gugur ke?
11 Balas

haritu pun pernah keluar benda ni, tapi tak sure apa and tak pergi check terus. pergi follow up time checkup je, nowndah alhamdulillah 33w. baby pun ok. tapi tu saya la, sis better go check cepat cepat if you’re in your early pregnancy.

segeralah ke hospital dapatkan rawatan sepenuhnya..😑 semoga sis tabah hadapi dugaan dan cabaran dalam kehamilan..🤲💪

Cepat2 pergi hospital bhg emergency sis. Spotting/bleeding early pregnancy tak normal. Biar doc yg check dulu keadaan awk

boleh jd tanda keguguran jugak. atau penempelan. jumpa doc ya utk kepastian. at least tahu keadaan kandungan sis.

G klinik sis.. nnt doc bg ubat kuat rahim dan bedrest ok. Inshallah xde apa

Kalau warna dark or coklat mcm ni biasanya Implantation baby. (Penempelan )

Terus ke hospital sis... Jgn lmbt... Kalo apa2 doc blh bantu

3y ago

sis intan awk p klinik krjaan ke swasta sis

Pergi emergency terus. Takut threatened miscarriage.

Threaten miscarriage. Better pegi klinik

lebih baik awak pergi hospital