adakah sy keguguran klau kluar drh mcm ni,mohon bantuan

5 Balas

terima kasih semua.. sy dh keguguran.. kalau ikutkn sy dh 5 mggu.. mgkin bukn rezeki sy.. mgkin sy bnyk stress n pikir mgkin... umur thun ni dh nk masuk 40 jd mcm2 pikir sampai stress n x bolh tdo mlm.. mgkin salah 1 sb.. pe pun terima kasih atas perkongsian semua .. semoga Allah s.w.t membalas dgn kebaikan dunia dan akhirat.. amin..amin..amin .

4mo ago

in sya allah.. semoga ada rezeki buat ibu2 yg mngalami keguguran... amin..amin..amin..

trus ke hos. darah manusia smua sma sis. klau g hos pon doc kna check dulu bkn trus trus bg jawapan. xnormal jika kluar darah wktu mengndung

Berapa minggu sekarang? Masih ada darah banyak ke? Cepat2 pergi scan

siss pergi hospital terus

Tak pasti. Pergi klinik ASAP ya

4mo ago

sis.. pergi hospital terus.. emergncy. jgn tngguh2 yeee.