38 weeks keluar lendir putih campur oren muda

Keluar lendirrr ni , tanda ii nk bersalin ke ? Xdk contraction cuma sakit bawah perut dari petang tadi , sakit macam biasaa sama seperti biasa , first mom sorry tkthu

38 weeks keluar lendir putih campur oren muda
2 Balas

itu mcm lendir campur darah cuma awal lagi tu..cek semula sakit tu jika konsisten 10-5 minit sekali atau air ketuban pecah atau bocor,terus ke hospital ye..semoga dipermudahkan kelahiran dan ibu,saya pun tengah tunggu tanda jugak sebab takleh overdue

sakit bawah perut tu pun tanda sis .. mgkin dh smpai masa