Rezeki xdisangka☺️

Pagi tadi sajala test..sebab period da lewat..skali naik dua line..rasa xpercaya...test guna yang elok plak...Alhamdullillah...mmg betul...saya sebab jenis susah nak lekat...anak pertama umur 8tahun...kedua 1tahun 8bulan...doakan saya dipermudahkan perjalanan kali ni🥰

Rezeki xdisangka☺️
15 Balas

Alhamdulillah tahniah sy pn sejenis payah jugak Ank 1st tggu 6thn Second ni 10thn In shaa Allah due October Doakn sy ya semua 😘😘😘

Alhamdulilah, Tahniah ye. Semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

alhamdulilah sis, saya ank 1 thun 10 bulan,kedua 9 bulan,nie yg ke 3 bru 6 week...

alhamdulillah thniah2 😇..syapn sush lekt ni.pregnt ni pn jark 11 th

3y ago

ya..sya ada endometriosis dlu 2 kli operation.bln 9 bru ni gugr.alhmdulillh rzeki bln 1 bru ni

tahniah momy..semoga dipermudahkan segala urusan.aamiin

alhamdulilah,tahniah sis,jga kadungan lelok

Alhamdulillah tahniah sis

Aaamin.. Tahniah mama

Tahniah. Jaga diri.

Aminnn☺️